Aukštos Kokybės Vaizdo Elektros Blackhead Siurbimo Priemonė Su Silikono Patarimas Blackhead Valiklis Namų Porų Cleaner

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€23.23

€33.18

Aukštos Kokybės Vaizdo Elektros Blackhead Siurbimo Priemonė Su Silikono Patarimas Blackhead Valiklis Namų Porų Cleaner Aprašymas:

Savybės:

Vaizdo Blackhead Priemonė: Skirtingai nuo kitų blackhead valikliai, į blackhead priemonė priima naujausias technologijas, kurios prideda HD kamera priemonę taip, kad ji galėtų aiškiai matyti pašalinti poveikio, lengviau padaryti labai švaresnis.

AI pažangios algoritmu , 3 siurbimo lygį, siurbimo, kad atitiktų skirtingus poreikius ir odos - greitai pašalinti inkštirus ir naftos perteklius poras, giliai išvalyti poras.

Įrengta 10 kartų priartinimas ekranas didelės raiškos objektyvas, kuris gali išvengti aklai valymas, inkštirų ir gali aiškiai matyti, valymo poveikį.

Belaidžio ir Lengvai Nustatyti: Nenaudojant papildomų adapterių ar kabeliu, bevielis blackhead priemonė gali būti lengvai sujungti su savo smartfon per WI-fi, švarios odos, o žiūri.Wifi sinchronizuoja odos vaizdus realiu laiku, nedelsiant arba kiosko.

Built-in 500mAh daugkartinio Įkrovimo Baterija: Built-in 500mAh didžiulės talpos įkraunamos ličio baterijos, 2,5 h greitas įkrovimas.Lengvas, lengva nešioti, jūs galite mėgautis savo profesinės SPA odos priežiūra namuose ar keliaujant.

Skelbimas:

Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis

Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas

Aprašymas:

Pareigos: Blackhead įsiurbimo

Darbo metodas: ultragarso vibracija

Specifikacija: 167*45*50mm

Triukšmas: ≦60 decibelų

Komplektą Sudaro:

1x Blackhead Siurbimo Priemonė

Žymos: kl dulkių porų cleaner, juoda vietoje pašalinti, akučių, blackhead elektros, dulkių siurblys akučių, dulkių siurblys su kamera, priemonė pašalinti blackhead, švarus akučių, profesinės vibratorius, dulkių porų švaresnis cravo
Modelio Numeris 275153
gamybos procesas Mašina Padarė
Kilmės vieta Kinija
medžiaga Plastikiniai
Funkcija Veido Švarus
Tipas Blackhead Valiklis
Prekės Pavadinimas OEDO
DYDIS AS
Kilmės KN(Kilmės)
Maitinimo Šaltinis Nėra Elektros

Parašyti atsiliepimą

Aukštos Kokybės Vaizdo Elektros Blackhead Siurbimo Priemonė Su Silikono Patarimas Blackhead Valiklis Namų Porų Cleaner

Aukštos Kokybės Vaizdo Elektros Blackhead Siurbimo Priemonė Su Silikono Patarimas Blackhead Valiklis Namų Porų Cleaner

0 Atsiliepimai
€26.64

Mes didžiuojamės galėdami pristatyti šį gražų drabužį.Tai yra išties žavinga ir bus, prašom, bet kurią mergaitę ar netgi draugas ar giminaitis, kuris perka jį.Bet ypatinga proga, tokių kaip vestuvių, krikštynų, pobūvių ,gimtadienių ir tt ir tt.Ir didmeniniais

0 Atsiliepimai
€1.25

Aprašymas: [Sparkly ir Blizgesys] Blizgantis deimantinis užsideda ant blakstienos, ir makiažas jaučiasi švarus ir šviesus, suteikiant blakstienos trijų matmenų ir blizga jausmas.Gamtos 4D Putojantis Deimantas tušas suteikia jūsų blakstienos padidinti apimtį ir

0 Atsiliepimai
€1.61

Savybės: 1.Su visa kablys rankos ir kablys jungtis, lengva įdiegti, be jokių kitų įrankių nereikia. 2.Tai sukabinimo ētaisas adpator gali būti suderinami su universaliu dviračiai ir elektriniai dviračiai.Ji yra labai praktiška. 3. Geros kokybės:

Panašūs produktai