Mielas Moterų Artimųjų Vamzdis Kojinės Koralai Vilnos Minkštas Šiltas Pūkuotas Kojinės Žiemos Prekių M2

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€2.70

€3.80

Mielas Moterų Artimųjų Vamzdis Kojinės Koralai Vilnos Minkštas Šiltas Pūkuotas Kojinės Žiemos Prekių M2 Aprašymas:

Savybės:

Stiprus ir švelnus: kojinės yra derinys iš aukštos kokybės medžiagų, super minkštųjų koralų aksomo, interjero dizainą, jis yra labai minkštas, patogus ir kvėpuojantis, nr. niežulys problemų.

Daro puiki dovana ir taip pat puikus kojinių moterims arba merginoms.

Mikropluošto ir Didelis Elastingumas: Šios kojinės yra skirtos su specialiu mikropluoštu, didelio elastingumo mikropluošto audinio ir minkštųjų funkcijų, kad bus padaryti jūsų kojos jaustųsi patogiai ir laikyti kojas šiltai.

VIENAS DYDIS - Kiekvienas gali mėgautis šių spalvinga, madinga, ir įdomus kojinės.Prašome ne geležies juos ir rodo, rankų plovimas, aukštos kokybės kojinės reikalauja tinkamos priežiūros.

Tinka Daug Kartų: Šios kojinės tinka daugeliui situacijų, jie gali būti naudojamas kaip rankinis kojinės, miegui kojinės, mokyklos kojinės, kojinės lauko, namų kojinės, Kalėdų kojinės, šlepetės kojinės, purus kojinės ir pan.

Geriausia Dovana Pasirinkimas: Šie unikalūs purus kojinės su mielas, prabanga ir aukštos klasės, bus puiki Kalėdų dovana, Baltas Dramblys Dovanos, Gimtadienio Dovana, Motinos Diena Dovana, Kalėdų Dovana, Valentino Dovana ar Helovinas dovana.

Skelbimas:

Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis

Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas

Azijos dydis yra mažesnis nei es/jav/uk dydis,prašome palyginti išsamiai dydžių tavo, prieš perkant.

Aprašymas:

Pagrindinės audinio sudėtis: poliesterio pluošto (poliesterio)

Procesas: Šlifuoto

Pareigos: laikyti šiltai, sugeria prakaitą, antifrikciniai

tinkamas sezonas: žiema

Modelis: twist

Storis: storesnis

Taikoma lytis: moteris

Spalvos: balta, pilka, šviesiai žalia, chaki, rožinė, violetinė, mėlyna

dydis: vienas dydis

Komplektą Sudaro:

1 pora x Kojinės

Žymos: hj pynimo ryšulių uždaryti, automobilis " mercedes vaizdo kamera, silikono bosy kostiumas h taurė, hj070na 13 scaler 7 lvds, prapūtimo led kaukė " amazon uk, samsung lcd šaldytuvas, hjc prekės lankstymo šalmas, hizab modelis maxi suknelės, atsipalaidavę jeans mėlyna šviesa
Poveikis Kaulų Priežiūra
medžiaga Medvilnė, ABS
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris 271709

Parašyti atsiliepimą

Mielas Moterų Artimųjų Vamzdis Kojinės Koralai Vilnos Minkštas Šiltas Pūkuotas Kojinės Žiemos Prekių M2

Mielas Moterų Artimųjų Vamzdis Kojinės Koralai Vilnos Minkštas Šiltas Pūkuotas Kojinės Žiemos Prekių M2

0 Atsiliepimai
€2.41

Aprašymas: Lengva nešiotis ir naudoti. Minkštas krepšys formų pati apie sužeisti ploto, geras kontaktas. Didelė anga yra nepralaidi vandeniui ir lengva užpildyti. Puikiai tinka pirmoji pagalba ir sporto traumų. Tai taip pat padeda palengvinti

0 Atsiliepimai
€12.17

220V 15W Batų Kepimo Prietaisas, Lankstus Laiko Batų Džiovintuvas Kvapo Neutralizavimo Žiemos Batų Šilčiau M2 Aprašymas: Savybės: Batų džiovintuvas priėmė su plastiko ir elektronikos komponentų, aukštos kokybės ir patvarus naudoti. Batų džiovintuvas

0 Atsiliepimai
€0.59

Techniniai duomenys: Būklė: Nauja Qty: 12pcs/pak Lengva Naudoti: Pagaminti iš augalų ekstraktų, grynos natūralios augalinės kilmės medžiagos, ir jis neturi jokio šalutinio poveikio.Savarankiškai šildymo pleistras dizainas, tiesiog klijuoti ant kūno

0 Atsiliepimai
€0.72

[xlmodel]-[custom]-[53775] 1pcs Kūrybos Vonia, Pirštinės Vyrams, Moterims, dvipusis Storio Tvirtą Atgal Trina Nukenksminimo Pilingas Maudymosi Rankšluostį Pirštinės 100% brand new ir aukštos kokybės! Prekės tipas:Vonios Pirštinės Medžiaga:

Panašūs produktai