Modelis DF-6 vertus dažytos emaliuota viela elektrinis valytuvas, ranka emaliuota viela, elektros grandymo lakas įranga

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€167.15

DF-6 tipas Rankiniai emaliuota viela, elektros grandymo lakas įranga

I. naudoti

Mašina priima elektriniai dažų grandiklis technologija šiuo metu tarptautinė pažangių mašinos, elektroninių tolygus greičio reguliatorius ir vienfaziai serijos varikliu ir dažų grandiklis menčių sudarytas iš vieno taško, naudojimas, lengvas ir patvarus mikro jungiklis ir verpimo tipo anglies šepetėlių prietaiso.Galite patogiai ir greitai grandymo izoliacija dažyti įvairius emaliuota viela paviršiaus, nepažeidus matricos, jos veikimas yra pranašesnis už dabartinį šalies ir užsienio panašaus elektros lako ir vadovas tradicinius grandymo peilis, šlifavimo švitriniu popieriumi, skystas korozijos dažų nuėmimo būdas, ne tik žymiai pagerinti efektyvumą, suvirinimo laidai, ir žymiai pagerinti kokybės suvirinimo.Naudingumas modelis turi puikių savybių greitai dažų grandymo greičio, didelio efektyvumo, paprastas valdymas, patogus įrengimas, pastovi kokybė visame mašina, mažai klaidų, aukštos gamybos efektyvumą, naujas dizainas, ir tt..Tai yra idealus įrankis, gamybos ir priežiūros rites, elektros varikliai, elektros prietaisai, skaitikliai, transformatoriai, elektronikos, buitinių prietaisų ir elektrinių įrankių.

Du, charakteristikos ir parametrai

Modelis

Grandymo asortimentą Mm )

Grandymo ilgio diapazoną Mm )

Variklio galingumas ( V/W )

Greičio reguliavimo metodas

Svoris (Kg )

DF-6 Delniniai

Phi 0.3-1.5

3-50

~ 220V/25W

Tolygus greičio reguliavimas

0.5

Trys, struktūra, sudėtis

Vienas Gydytojas, rankinių elektrinių elektroninėmis tolygus greičio reguliavimo įtaisas ir vienfaziai serijos variklį ir dažų grandiklis ašmenys su integruota nešiojamų ir patvarus mikro jungiklis ir verpimo tipo anglies šepetėlių.Naudingumas modelis turi puikių savybių greitai greitis, didelio efektyvumo, paprastas valdymas, paprastas montavimas, stabilios kokybės, mažai klaidų, aukštos gamybos efektyvumą ir naujų dizaino.

Keturi, veikimo būdas

Vienas Dažų pabaigos emaliuota viela į centrą įrankio laikiklį ir paspauskite maitinimo jungiklį (rankiniai)

Du emaliuota viela juda išilgai ašies kryptimi iki emaliuota viela taip, kad dažų plėvelė gali būti nugrandyti.

Trys Atleiskite maitinimo mygtuką perjungti (ranka laikykite)

Keturių Pakeisti darbą ir pakartokite aukščiau aprašytą procedūrą.

Penkių, Linijos skersmuo reguliavimas ir su tuo susijusių klausimų

1 Ir kai emaliuota viela su skirtingomis specifikacijomis, reguliuojamas greičio reguliavimas potenciometru (delninis), mažo dydžio,, lėtas krypties reglamentą, didelio skersmens sparčiai krypties reglamentą, kai emaliuota viela dažų plėvelė be odos šveitimas, tada padidinti greitį iki sunkiai iki šiol.Jei emaliuota viela yra sumažinti iki grandiklis greičio reguliavimas, greitis turėtų būti sumažintas iki reikalavimas yra įvykdytas.Pagal minėtą metodą, pasirinkite labiausiai tinkamą greitį, kaip atitinkamo skersmens darbo greitį, kad gali būti koreguojama.

Du emaliuota viela dažų grandiklis į pabaigą, baigiasi ne iš karto nuo sankirtos su trimis ašmenimis, peilis pjovimo sustabdyti sukasi po kariuomenės išvedimo, taip pasukti, kad emaliuota viela staiga iš krašto ir krašto žalą.

Trijų korpuso priima įtampa, atsparios plastiko medžiagos, kad ji yra saugi ir patikima.

Keturi emaliuota viela turi būti šiek tiek ištiesinta, kol dažai yra pavogta, kad emaliuota viela neleidžiama centre pjovimo briauna.

Po penkių naudoti ilgą laiką, jei nėra elektros tiekimo, jūs galite atsukti saugos dangtis, valymas nuo dažų plėvelės milteliai.

apmokėjimo būdas:- Mes priimame šiuos mokėjimo būdus:-Skolinimo, visa kortelę, bankas, banko pavedimu, Western Union ir pan.Pasaulinė greitai parduoti apie mokėjimo -Visi susidoroti Alipay.Pristatymas:- Atkreipkite dėmesį, kad jūsų užsakymas adresas turi užpildyti savo pristatymo adresą rungtynės. (Jei esate iš Rusijos, prašome palikti jūsų vardas, pavardė, kuris yra labai svarbus)-Elementai bus išmokėta per 3 darbo dienas po apmokėjimo.Pristatymo bus prieinamas visame pasaulyje per Epacket / China Post oro paštu / UPS / FEDEX / DHL / EMS.The-otdalenny srityje gali sukelti papildomų siuntimo išlaidas.- Prašome patikrinti, ar informacija apie pristatymą, pažeidimo atveju, prašome jį priimti ir nedelsdami susisiekite su mumis.Mes patvirtiname, ir atsiųsti jums naują oneGuarantee:-defektnye problema turi būti pristatytos per 7 darbo dienas nuo prekių pristatymas;-Žalos prekės turi būti pateikta per 5 darbo dienas po prekių pristatymo.susisiekite su mumis:- Jei norite, kad didelį užsakymą didmeninė, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.- Jeigu jums reikia užsakyti kelis elementus, prašome leiskite mums žinoti pirmą kartą.Mes galime jums pasiūlyti nuolaidų.Atsiliepimai:Jokių pastabų iš jūsų bus labai dėkingi.Jei esate patenkinti mūsų paslaugos ar produkto, prašome pateikti mums

Žymos: šiltas kostiumas, santa claus, šiltos kojinės batai kūdikiams, šiltas kombinezonas vyrų darbo, šiltos kojinės moterims, slio, šiltos kojinės 5 poros 35, šiltos kojinės ilgos moteris, šiltos sportinės kelnės 152, šiltos šlepetės įkrovimas, šiltos kojinės 6 metų berniukas
Alias elektrinis dažų grandiklis
Proceso pritaikymas savo reikmėms taip
Tikslas dažų grandiklis
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS
Specifikacijos DF-6
Modelis DF-6

Parašyti atsiliepimą

Modelis DF-6 vertus dažytos emaliuota viela elektrinis valytuvas, ranka emaliuota viela, elektros grandymo lakas įranga

Modelis DF-6 vertus dažytos emaliuota viela elektrinis valytuvas, ranka emaliuota viela, elektros grandymo lakas įranga

0 Atsiliepimai
€8.32

Savybės 1. Pagamintas iš aukštos kokybės plieno medžiagos, patvarus naudoti. 2. Išplėsti vario vamzdžio prijungti du variniai vamzdeliai, kai oro kondicionierius yra įdiegta. 3. Jis turi būti sumontuotas ant rankų, elektrinis grąžtas. 4.

1 Atsiliepimai
€11.73

Aprašymas: empaistic gėlių modelio dažų volelis Labai apdailos mašinos Guminis volelis yra geriausias pasirinkimas PASIDARYK pats dailininkas Gali tapyti gražių gėlių raštas ant sienos Puiki priemonė dekoravimui sienos, Naudojamų su tekstūros

0 Atsiliepimai
€558.10

super elastinga NITI skardos lapą 1,0 mm storio ,Nikelio-Titano SMA Lapas ,Nitinol medžiagos Valstybė:Naujas Dydis:1.0 mm*116mm*94mm Qty:1pc Grynasis svoris:2kgs

0 Atsiliepimai
€71.04

Nemokamas Pristatymas , Aukštos Kokybės LE5000 380-440V / 4000-5300W Kaitinimo Elemento Tipas 38B4 -102.108 -Geros kokybės LE5000 380-440V / 4000-5300W Kaitinimo Elemento Tipas 38B4 -102.108 -380-440V/4000-5300W šildymo elementai. -Pristatymas greitas!!!

Panašūs produktai