Yunnan etninės stilius derliaus trumpas megztinis grandinės Miao trijų sluoksnių Miao sidabro veiklos karoliai, papuošalai Nemokamas pristatymas

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€22.26

€30.91

Padalinys: tik

Medžiaga: Miao sidabrinė

Kilmė: Guizhou Carey

Dydis: 2.6 cm skersmens, su reguliuojamu virvė

Įmonė yra įsikūrusi:

Įmonė yra įsikūrusi:

Miao sidabro papuošalų parduotuvė operacijos yra sidabruotas sidabro gaminius, taip ilgai, kaip metalo turės cheminės oksidacijos procesą, pvz., tamsus auksas, geležies rūdžių, sidabro spalva, tai spalva problemos po oksidacijos, todėl Miao sidabrinė, Jei blogai priežiūros, taip pat gali atsirasti spalvos problemas.Mes suteikti jums su kelių priežiūros būdai:

1, ne sumaišoma ir suderinti papuošalai.Ar ne gauti šlapias, nereikia prakaituoti, jei sausas, jį nuvalykite iš karto.

2, kai dėvi sidabro nereikia dėvėti kitų tauriųjų metalų papuošalai tuo pačiu metu, kad būtų išvengta susidūrimo deformacijos ar dilimui.

3, išlaikyti sidabro sausas, neturi dėvėti plaukimo, nebūtų arti karštų šaltinių ir jūros vandens.Kai nenaudojate, medvilnės audiniai arba švelniai nuvalykite paviršių, pašalinkite drėgmės ir purvo, įdėti jį į sandarų maišelį ar dėžutę, vengti sąlyčio su oru.

4, Miao sidabro, pasidabruotų produktų, tai yra geriau ne naudoti trinamas sidabro audinio, rub, arba ilgą laiką, paviršiaus danga yra labai sunku nuvalyti priežiūra yra labai sudėtingas, ir gali tik skelbti rekomendo sidabro.

Priminė: Miao sidabro modelius, senas gydymo, kuriame nuostabus žavesio.Juoda kaip pagrindinis ingredientas yra natūralaus medžio, negali paliesti vandens, juoda kris. (Iš juodos nėra kokybės problema), nauja tik dėvėti, jei nėra rub, anglis, plūduriuojantis ant rankenos bus paliesti purvinas, dėvėti kelis kartus senas jausmas pobūdžio.Miao sidabro paviršiaus juoda burbulas negalima plauti su vandeniu ir minkšta šluoste, sudrėkinta kai kurios dantų pastos nuvalykite bandymų, kol išgaubti sidabro tekstūros atrodo, įgaubtas išlaikyti pagrindines spalvas, juoda ir balta spalvos, atrodo, yra aiškios hierarchijos.Miao sidabro papuošalai pirkti seną papuošalai atkreipti dėmesį, Miao sidabro nebijo tokio argumento bijo, balta, jei pro ar ne, kaip senas Miao sidabrinė, galite įsigyti ne daryti senas sidabro gaminius.

Įmonė yra įsikūrusi:

Įmonė yra įsikūrusi:

Mūsų pristatymo tik, apie 35 dienas atvykimas

Perkant daugiau nei gabalas kūdikis tik pašto, nr. atnaujinimas, tėvai gali būti tikri, kad pirkti

Pristatymas

1. Numatytasis pristatymas metodas yra oro paštą, kuris neturi muitinės problemų daugiausiai kartų.Mes padarysime viską, kad padėti jums importuoja prekes.Jei norite, kad greičiau shpping metodas,

mes siūlome ems , ir kiti Išreikšti.Jūs galite susisiekti su mumis dėl tikslią sumą, jei nesate tikri, laivybos mokestis už jūsų šalyje.

2. Tai trunka apie 7-20 dienų oro paštu atvykti JAV,UK,Kanada, ir daugelyje Europos šalių, tačiau ji paims 20-50 dienų Pietų Amerikos klientams.Jei nesate tikri dėl savo šalies paslaugų, prašome maloniai susisiekite su manimi dėl daugiau informacijos.

Papildoma Kasos Instrukcija

Mes visada stengiamės, kad Teisiškai Sumažinti savo importo muitus (arba GST ar V. A. T. ar kiti Mokesčiai).Daugeliu atvejų , nėra muito suma ne visi.Tačiau, jei jokių papildomų mokesčių generuojamos už muitinės formalumų atlikimo turi padengti klientas.Siekiant išvengti nelaimės, jūs rodo, supažindinti savo vietos muitinės ir valstybės reguliavimo prieš perkant.

Grąžinimo politika

Pirkėjas turėtų patikrinti, ar pakuotė dar gauna.Jei paketas žalą per krovinių vežimo, prašome atsisako pasirašyti paketo ir jis bus grįžti į jav.Susisiekite su mumis greitai.

Jei jums reikia grįžti, prašome patikrinti du kartus patvirtina prekės nėra darbo ir susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo atstovas, leiskite mums žinoti, išsamiai problema ir siųsti mums nuotraukas patvirtinimo.ir jei pirkėjas reikalauti grąžinti, po mūsų technikos inžinieriaus patikrinti gautą grąža yra be jokių kokybės problema,visi mokestis yra ne pirkėjo sąskaita.

Mes priimame TIK grąžinti originalioje pakuotėje.Prašome įsitikinkite, kad prekės NETURI cheminių sabotažo.Jei jūs įsigijote netinkamos būklės,atkreipkite DĖMESĮ į tai, kad laivybos ir tvarkymo mokestis nebus grąžinti, visos grąžinimo, laivybos mokestis turėtų apmoka pirkėjas.

Kiti grįžti paklausimą, prašome susisiekti su mumis el. paštu.

Prašome perskaityti tokias detales, atidžiai prieš siūlymą ir tiesiogiai su mumis dėl kitų klausimų, mūsų tarnybos darbuotojų, yra pasirengęs jums tarnauti.Ačiū už dėmesį.

Apie mus

Tai mano nauja parduotuvė ir aš labai vertina kiekvieną klientą, kuris ateina ir apsilankymų mūsų.Jūsų paramos, tai labai daug mums.Jūs galite duoti man žinutę į bet problema, ir

Atsiliepimų Politika:

-Mes vertę mūsų klientams ir nori, kad būtum patenkintas.

-Jei esate ne laimingas dėl tam tikrų priežasčių, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant negativ e atsiliepimus.

Žymos: papuošalai miao, hmong miao, kinijos miao, miao medžiaga, miao, hmong sidabrinė, miao genties, etninės necklac, audinio miao, miao sidabrinė
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Elemento Tipas Karoliai
Stilius Madinga
Formos\modelis Širdį
Bauda ar Mados Mados
Metalų Tipas NĖRA
Karoliai Tipas Kaklo Pakabukas
Modelio Numeris AAA
Lytis MOTERIS
Grandinės Tipas Lyno, Grandinės
Funkcija Nuotaika Tracker
Suderinamumas "Android"
Pakabukas Dydis cm
medžiaga Kubinis Cirkonis

Parašyti atsiliepimą

Yunnan etninės stilius derliaus trumpas megztinis grandinės Miao trijų sluoksnių Miao sidabro veiklos karoliai, papuošalai Nemokamas pristatymas

Yunnan etninės stilius derliaus trumpas megztinis grandinės Miao trijų sluoksnių Miao sidabro veiklos karoliai, papuošalai Nemokamas pristatymas

Panašūs produktai